Kush jemi

Kush jemi?

Hotel-Restorant-Piceri Sori&Bebi eshte nje aktivitet serioz dhe me organizim te mire. Kemi nje personal te qualifikuar dhe me eksperience. Kjo faqe eshte e xhestuar nga vete pronaret e aktivitetit (Sori&Bebi). Ne ofrojme sherbim cilesor me cmime konkuruese dhe objektivi jone kryesore eshte plotesimi i deshirave te klientit. Mund te komunikoni me ne ndermjet forumit tone : http://qetsorferrunaj.blogspot.com/